Ons bedrijf » Duurzaamheid
Share:

Onze duurzaamheidsaanpak  

Wij treden in contact met onze partners en werken samen aan het realiseren van gemeenschappelijke duurzaamheidsdoelen. Door onze inspanningen op één punt te richten, kunnen we onze ‘dual impact’ zo groot mogelijk maken.

Ons duurzaamheidsverslag 2015 is de volgende stap op weg naar dit doel. We kijken terug op onze prestaties met betrekking tot de doelen die in ons verslag van 2013 stonden, maar we kijken ook vooruit door doelen te stellen die we vóór de publicatie van ons derde verslag in 2017 bereikt willen hebben.

  Wij zijn er trots op dat EcoVadis onze prestaties in 2014 met goud heeft onderscheiden. Daarmee behoren we tot de beste twee procent van alle bedrijven in de wereld die zich vergaand inzetten voor MVO.
  “Voor inkooporganisaties als Nestlé is EcoVadis een van de gebruikte methoden om herhaling te voorkomen en samen met strategische leveranciers aan een verantwoorde inkoop te werken.”

 
Een gestructureerde aanpak
Veel van onze productiebedrijven hebben beheersystemen die volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 5001 en OHSAS 18001 zijn gecertificeerd. De betreffende certificaten kunnen via ons overzicht van alle ISO- en OHSAS-certificaten gedownload worden.

 

         

 

Minimise Environmental Impacts

Wij streven naar nul ongevallen bij onze werkzaamheden en in de sector. Wij brengen onze medewerkers en gemeenschappen tot ontwikkeling en moedigen eerlijke bedrijfspraktijken aan.   Wij verlagen ons energieverbruik en bieden onze klanten oplossingen met een geringe CO2-uitstoot. Wij leveren trucks met de hoogst mogelijke beschikbaarheid, productiviteit en kosteneffectiviteit.
Meer weten
 
Meer weten
 
meer weten
Meer weten
 

 

Meer informatie
Contact