Ons bedrijf » Logistics Solutions Center
Share:

Welkom in ons Logistics Solutions Center 

Bij intern transport met een repetitief karakter vormen de arbeids- en schadekosten vaak een aanzienlijk deel van de totale exploitatiekosten van het bedrijf. Wij kunnen u de hulpmiddelen leveren om de capaciteit, productiviteit en kostenbeheersing te verbeteren met volledig geautomatiseerde trucks of een combinatie van volledig geautomatiseerde trucks en handmatig bediende trucks. Wij ondersteunen u tijdens het hele proces, van analyse tot inbedrijfstelling, en bieden flexibele oplossingen door het gebruik van standaardmaterieel voor intern transport en unieke, intelligente softwareoplossingen, waardoor u met uw magazijnbeheersystemen kunt communiceren.

Het Logistics Solutions Center ligt in het Lindholmen Science Park in Gotenburg. De keuze voor het Lindholmen Science Park is ingegeven door de gunstige voorwaarden voor innovatie, onderzoek en onderwijs op het gebied van:

  • Transport en logistiek
  • Telematica
  • Media

Het Science Park geniet internationale erkenning en is sterk gericht op de voertuigindustrie, waardoor Logistics Solutions toegang heeft tot een technisch en innovatief netwerk. Het Lindholmen Science Park werkt nauw samen met de Chalmers University.

 

Toyota Material Handling bedenkt voortdurend oplossingen om klanten te ondersteunen die tijdige, nauwkeurige leveringen, een hogere verwerkingscapaciteit en meer flexibiliteit verlangen in een omgeving die constant verandert. Door middel van geavanceerde technologie en slimme software helpt Logistics Solutions zijn klanten om veiliger en productiever te werken en een uitzonderlijke efficiëntie te bereiken.

In de video ziet u twee oplossingen en komt u meer te weten over Logistics Solutions

Logistics Solutions heeft als missie om bij te dragen aan de groei van Toyota Material Handling door een nieuwe activiteit naast de traditionele heftruckactiviteit op te zetten. De voornaamste aandachtsgebieden zijn automatisering, magazijnuitrusting en magazijnbeheeroplossingen.

Meer informatie
Contact