Ons bedrijf » Design Center
Share:

TMHE Design Center 

Welkom bij het TMHE Design Center, waar de heftruckreis begint. Het ontwerpteam van Toyota Material Handling Europe (TMHE) ontwikkelt heftrucks van optimale kwaliteit door rekening te houden met de wensen van klanten en bestuurders, van het eerste concept tot en met het afgewerkte eindproduct.Veiligheid    -    Duurzaamheid    -    Productiviteit    -    Driveability    -    Eenvoud           

Het Design Center ziet het als zijn doel en uitdaging om het meest innovatieve, efficiënte, gebruikersvriendelijke, duurzame en veilige interntransportmaterieel te bieden. Het vertrouwt op zijn gepassioneerde medewerkers, zijn geloof in de kernwaarden van Toyota en zijn neus voor nieuwe sectortrends om de ideale heftruck voor elke zakelijke toepassing te bouwen en past zich voortdurend aan de behoeften van zijn klanten aan.

De Toyota Logistic Design Competition

           

In overeenstemming met de filosofie van Sakichi Toyoda, de grondlegger van het bedrijf, om “de tijd vooruit te zijn door altijd creatief en leergierig te zijn en verbetering na te streven”, organiseert het TMHE Design Center zijn eerste ontwerpwedstrijd. Europese studenten van alle vormgevingsopleidingen, inclusief mensen die in 2013 afstuderen, zijn van harte uitgenodigd om ideeën en schetsen in te dienen rond het thema: ‘Industriële trekkers: industriemachines die een opknapbeurt nodig hebben’. Het origineelste ontwerp wordt beloond met een prijs van 4000 euro. Neem de uitdaging dus aan en schrijf u meteen in!

 

   

Ontdek hoe het ontwerpen van heftrucks zich doorheen de jaren bij TMHE heeft ontwikkeld. Bekijk de prijzen die onze heftrucks met betrekking tot hun design reeds hebben gewonnen. De Toyota Logistic Design Competition voor Europese ontwerpstudenten is begonnen!Schrijf je nu in om kans te maken op een prijs!
Lees verder
 
Lees verder
Lees verder

Meer informatie
Contact