Ons bedrijf
Share:

Ons bedrijf 

Toyota Material Handling Europe (TMHE) beheert de interne transportactiviteiten van Toyota en BT in Europa.

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij actief in meer dan 30 Europese landen en bieden een breed scala aan heftrucks, magazijnuitrusting en bijhorende diensten. Onze Europese productiefaciliteiten bevinden zich in Ancenis (Frankrijk), Mjölby (Zweden) en Bologna (Italië).

TMHE is de Europese regionale tak van de Toyota Material Handling Group (TMHG). TMHG is een onderdeel van Toyota Industries Corporation, één van de grootste producenten van intern transportmaterieel ter wereld.


Over TICO

Toyota Industries Corporation (TICO) is opgericht in 1926 door de "Meester van de uitvindingen" Sakichi Toyoda.

Tegenwoordig bestaat TICO uit vier afdelingen: automotive, intern transport, textielmachines en elektronica. 

TICO is wereldleider op het gebied van intern transport en staat als 28e geklasseerd op de lijst van 's werelds meest gewaardeerde bedrijven door Fortune Magazine in 2007.

TICO heeft haar intern transportactiviteiten ondergebracht in de Toyota Material Handling Group (TMHG). Toyota Material Handling Europa is de Europese organisatie van TMHG. 

Missie TMHE

De geprefereerde partner zijn voor alle klanten die op zoek zijn naar intern transportmaterieel en algemeen erkend worden voor onze innovatieve producten, onze diensten en ons respect voor de maatschappij.

Wij zorgen voor vertrouwen bij onze klanten door onze kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, die een echte toegevoegde waarde betekenen voor de bedrijven van onze klanten.

Wij respecteren de verwachtingen en ambities van onze werknemers, aandeelhouders en leveranciers door een permanente zoektocht naar verbetering.

Code of Conduct

Sinds het in 2006 van kracht werd, erkende Toyota Material Handling Europe (TMHE) het belang van Corporate Social Responsibility, overeenkomstig de Toyota Industries Corporation Corporate Philosophy.

TMHE engageert zich om zaken te voeren op een eerlijke en betrouwbare manier en poogt erkend te worden als de meest gerespecteerde en betrouwbare materials handling partner in Europa.

De TMHE Gedragscode werd ontwikkeld met dit engagement in het achterhoofd, om onze ethische normen duidelijk uit te tekenen en te definiëren. Zij vormen de hoeksteen van onze standvastige integriteit.

Download Code of Conduct
Meer informatie
Contact

Toyota Material Handling Belgium NV/SA
Fotografielaan 47-49
B-2610 Wilrijk