Service & Parts » Vlootbeheer
Share:

Toyota I_Site 

I_Site tilt uw business naar een hoger niveau

Worden mijn machines optimaal ingezet? Hoe kan ik schadekosten reduceren? Welke chauffeurs hebben een opleiding nodig? Wat zijn de prestaties van mijn vloot?

Het zijn vragen waar u graag een antwoord op wil, toch? En die antwoorden kunnen wij u geven! Niet alleen met behulp van de nodige ondersteuning door onze experts. Maar sterker nog: dankzij I_Site, een intelligente oplossing van Toyota die ervoor zorgt dat u in een mum van tijd beschikt over essentiële data over uw heftruckvloot! 

 

 

Hoe werkt het?

 

Toyota I_Site maakt gebruik van GPRS-communicatie tussen de verschillende machines en een centrale databaseserver. Het systeem verzamelt gegevens en zendt deze informatie met regelmatige tussenpozen naar de centrale server.

De data worden getoond op een website met eenvoudige toegang door aanmelding met login en paswoord. Via diezelfde website is het onder meer mogelijk:

 

  • De toegang van bestuurders tot verschillende machines te beheren
  • Rijprestaties te controleren
  • Gebreken aan machines vast te stellen
  • Schade aan goederen op te meten
  • Batterijstatus van machines in de gaten te houden

I_Site geeft u met andere woorden volledige controle over uw heftruckvloot, zonder dat er hard- of software in uw bedrijf geïnstalleerd hoeft te worden.

Uitbreiding: de pre-operational check

Om te kunnen voldoen aan de veiligheidsverwachtingen van morgen, hebben we I_Site uitgebreid met de pre-operational check – een digitale checklist die doorlopen moet worden alvorens de truck kan worden gestart en die centraal kan worden beheerd vanuit I_Site zelf.

Elke type heftruck kan worden uitgerust met de pre-operational check. Deze tool helpt fleet managers

  • te verzekeren dat zijn machines betrouwbaar en veilig zijn. Dit komt zowel de chauffeur als de goederen ten goede.
  • te voldoen aan de regelgevingen – de bestuurder dient namelijk voor aanvang van de werkzaamheden de staat van zijn truck te controleren.

Wanneer de chauffeur tijdens het doorlopen van de checklist een onregelmatigheid vaststelt, wordt de heftruck onmiddellijk en automatisch geïmmobiliseerd of gaat een alarm af.

Meer informatie
Contact