Service & Parts
Share:

Service 

Bij Toyota Material Handling Belgium willen we ervoor zorgen dat u uw materieel maximaal kan inzetten en dat u zich uitsluitend op uw kernactiviteit hoeft te concentreren. In welke sector u ook actief bent, u mag erop vertrouwen dat wij aandachtig luisteren naar uw individuele noden. Wij ondersteunen u met al onze expertise, mensen, middelen en beschikbaarheid.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende facetten van onze dienstverlening. Klik op één van onderstaande iconen voor meer info!

   
Toyota Service Concept  Onze service in cijfers  Service contracten  SIGMACert keuring  
TSC is gebaseerd op het Toyota Production System en past dezelfde waarden op serviceniveau toe. Met onder meer First Fix en responstijden meten wij het kwaliteitsniveau van onze eigen service.   Wij bieden verschillende soorten servicecontracten aan om uw trucks in optimale staat te houden.   Onze techniekers worden opgeleid om heftrucks te keuren. Een keuringsbewijs is geldig voor 1 jaar.
         
         
         
   

Onderdelen

Vlootbeheer

Opleiding

Transpallet service

 
Meer dan 94% van onze onderdelen hebben wij continu beschikbaar in voorraad.   Toyota I_Site maakt gebruik van GPRS-communicatie om info te verzamelen over uw vloot. Voor de organisatie van heftruck opleidingen werken wij samen met onze partner Training Solutions.   Vier van onze techniekers houden zich uitsluitend bezig met onderhoud aan transpalletten.    
         

Hebt u ook magazijn- of vorkheftrucks die niet van BT of Toyota zijn? Ontdek dan via deze link ons onderhoud op niet-eigen merken!