Nu huren
Huurplan

Ons contacteren? 
078 / 055 077

Verhuur heftrucks » Huurplan
Share:

Vorkheftruck huren – Huurplan 

Wilt u liever een vorkheftruck huren in plaats van er een te kopen maar deze toch voor een lange periode ter beschikking hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog om te zien hoe we het best kunnen inspelen op uw behoeften en hoe we voor u een heftruck verhuurplan op maat kunnen uitwerken dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

 

Vorkheftruck huren volgens uw behoeften

Verhuur heftrucks

Wij optimaliseren uw heftruck vloot vanaf één enkele handpallettruck tot een volledige operationele vloot. U beslist. Natuurlijk adviseren we u met plezier over de combinatie van verschillende uitrustingen, verschillende huurperiodes en mogelijkheden om een vorkheftruck te huren om op die manier te komen tot de beste oplossing.

Door beroep te doen op ons, werkt u samen met een uiterst betrouwbare zakenpartner en krijgt u toegang tot de wereldwijde financiële structuur van de Toyota Industries Group. Dat is niet onbelangrijk. Want zo verloopt het contact rechtstreeks met ons en niet via een ongekende derde financierder. Er zijn dus slechts twee partijen bij uw huurovereenkomst betrokken!

Huur heftruck: Opties

Verhuur forklifts

Kernvloot verhuur

Wij hebben meer dan 70.000 heftrucks beschikbaar in ons Europees verhuurplan, waardoor we probleemloos kunnen voldoen aan al uw behoeften. U bepaalt welke heftruck aan uw vereisten voldoet en geniet daarbij van een competitieve huurprijs voor een vaste huurperiode tot maximaal 7 jaar. Dit huurplan is beschikbaar voor al onze goedgekeurde tweedehandse trucks en tevens ook voor onze nieuwe trucks. De keuze is dus volledig aan u!

Vorkheftruck huren

Vorkheftruck huren via pay-back

Dit is een geavanceerd verhuurplan waarbij wij uw bestaande vloot volledig overkopen en zo een waardevolle kapitaalinjectie voor uw bedrijf aanbieden. Wij zorgen daarna voor alle details en verhuren u uw heftrucks terug aan een vaste maandelijkse huurprijs. Dankzij onze expertise verloopt dit alles zeer eenvoudig en vlekkeloos.

 

   
 

 

Meer informatie
Contact