Delen

Toyota Material Handling Belgium

Toyota Material Handling Belgium (TMHBE) is de officiële leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks in België. Met meer dan 20 vertegenwoordigers en ruim 90 mobiele servicetechniekers, beschikt ons bedrijf over het meest uitgebreide sales- en serviceteam van België.

Naast voor aankoop van zowel nieuwe als tweedehands vorkheftrucks, kan u bij ons ook terecht voor verhuur. In onze verhuurvloot van meer dan 700 trucks, vindt u ongetwijfeld het toestel terug dat aan uw behoeften voldoet.

Meer dan 94% van alle originele Toyota- en BT-onderdelen, hebben wij continu in voorraad en kunnen dus onmiddellijk worden geleverd.

Ons bedrijf telt in totaal meer dan 180 werknemers. Zij staan allen voor u klaar om aan uw noden en eisen te voldoen!

 Net Promoter Score

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, is uw feedback over onze service van cruciaal belang. Daarom sturen wij u na een bezoek van onze servicetechnieker een survey toe waarin u de kwaliteit van onze service kan beoordelen en kan aangeven hoe wij u in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Als instrument om de klantentevredenheid te meten, hanteren wij de gerenommeerde Net Promoter Score methode. Hieronder vindt u onze huidige NPS-score.  

 38
De NPS-score kan variëren tussen -100 en +100. Een NPS-score boven 0 wordt algemeen als 'goed' aanvaard. Een NPS-score boven de 50 wordt ervaren als 'excellent'.